Een website laten maken die direct goed scoort in Google

Wat zorgt ervoor dat een website organisch naar de eerste pagina van Google staat?

Indien u website lager scoort lager in Google, zullen hiervoor meerdere redenen achter zitten.

1) Uw website is dan niet relevant genoeg met de zoekoorden of zoekintentie.
2) Uw Concurrentie kan meer of zelfs hogere kwalitatieve links naar een pagina hebben.
3) Het kan zijn dat Google teveel problemen of moeite heeft om uw website te lezen.
3) Of dat er weinig relevante bezoekers op uw website klikken, dit kan liggen aan uw title tag of omschrijvingen in Google, dus uw CTR is dan te laag.

Hoe kunt u dat oplossen?

1) Blijf aan uw website werken. Denk eens rustig na over wat een bezoeker zou verwachten als ze zoeken nar een dienst of product? Welk antwoord zullen ze dan vinden?
2) Als iemand zoekt op Webdesign Baarle-Hertog intypt, dan verwacht men natuurlijk ook een webdesign bureau in Baarle-Hertog te vinden, en dus niet een bedrijf die helemaal geen webdesign doet.
Geef dus elke bezoeker waar men op zoek naar is daar worden bezoekers blij van. Indien uw concurrenten betere en meer relevante online content hebben dan uw pagina, zult u minder goed scoren in Google.

JNB Web Promotion is opgericht en blijft floreren door transparante en ethische online marketingtechnieken. Alle campagnes die we opzetten zijn volledig eigendom van de ondernemers.

We werken met u samen om u niet alleen te laten profiteren van de voordelen van een goed opgebouwde en professioneel beheerde online marketingcampagne of webdesign, maar ook om precies te begrijpen wat we doen om de resultaten bij elke stap te behalen.

Wat We Doen?

Iedereen in het team werkt volgens 7 kernwaarden:

Eerlijkheid en verantwoording, energie, teamwork, communicatie, positiviteit, respect en het belang om een echte bijdrage te leveren. Een website laten maken die direct goed scoort in Google kunt door onze ervaren en professionele webdesigners laten maken.

Onze waarden

We krijgen resultaten. Het is zo simpel. Een mooie website hebben, uzelf bovenaan op een zoekresultatenpagina te zien, in contact komen met consumenten in het display-netwerk en een sterke aanwezigheid op sociale media hebben, zijn allemaal belangrijke dingen, maar laten we eerlijk zijn. Als u geen resultaten krijgt, heeft het gewoon geen zin.

 Uw tevredenheid is ons succes

 

Voordat we een website bouwen of een online marketingcampagne implementeren, richten we ons eerst op het begrijpen van uw bedrijf en het delen van uw visie. Uw campagne wordt specifiek gestructureerd om bij uw bedrijf te passen en u de resultaten te geven waarnaar u op zoek bent

O N Z E   V I S I E

Een ervaren online marketing bureau. We willen bedrijven varanderen op de manier hoe ze spreken, luisteren en online communiceren.