Online Marketing » SEO Antwerpen » Zoekmachine optimalisatie Antwerpen

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Antwerpen

Zoekmachine optimalisatie AntwerpenHeeft u uw website aangepast en scoort deze nog steeds niet hoog op de resultaten van zoekmachines zoals Google? Heeft uw zoektocht naar SEO-advies op internet tot tegenstrijdige meningen geleid? SEO is een van de hoekstenen van JNB Web Promotion online marketing bureau in België, dus neem contact met ons op. JNB Web Promotion online marketing bureau kan u zeker helpen, zelfs als uw site niet door ons is gemaakt.

Omdat we op de hoogte blijven van alle zoekmachine optimalisatie ontwikkelingen in zoekmachines implementeren onze zoekmachine optimalisatie specialisten wat ze hebben geleerd met bestaande websites, weten we als geen ander wat wel en wat niet werkt. We gebruiken geen tientallen adviezen, maar bieden gezond verstand en zinvolle SEO-tips om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

 

Onze optimalisatiestrategie concentreert zich op de volgende SEO technieken:

 • Zoekmachine-advertenties (SEA)
 • Website Analytics
 • Email Marketing
 • Online marketing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • SEO Consultancy
 • Web design
 • Copywriting
 • SEO opleidingen op maat
 • Video optimalisatie
 • En meer….

Inhoudsoptimalisatie
Samen zullen we de zoekwoorden vinden die uw doelgroep online gebruikt bij het zoeken naar de services die u aanbiedt. Aan de hand van de resultaten van dit zoekwoordonderzoek bepalen we de meest relevante zoekwoorden en verwerken deze op een zoekmachine vriendelijke manier in uw website. We willen u conversies zo hoog mogelijk verhogen!

Technische optimalisatie
Een website met technische problemen verspilt de tijd en moeite, daarom bezoeken we uw website op dezelfde manier als ‘spiders’ van zoekmachines, zoals GoogleBot doet.
Deze scan onthult technische problemen, zoals dubbele inhoud, te complexe sitearchitectuur, 404-fouten en lage paginasnelheid. En er is meer. Veel meer.

Links bouwen / verdienen
Heeft u enig idee welke websites linken naar uw website? We zullen die bestaande links vinden en onderzoeken naar kwaliteit en kunnen u helpen bij het verkrijgen van extra waardevolle en relevante links naar uw website.

SEO Consultancy
Goed advies is de helft van de strijd. Als klant weet u gewoon niet alles van zoekmachine optimalisatie omdat voortdurend veranderen kan. Onze kerntaak is echter precies te weten over onderwerpen als webontwikkeling, contentmanagement, huisstijlontwikkeling en -implementatie, bruikbaarheid, huisstijl, responsive design, seo, sea, webstatistieken en -analyses, e-mailmarketing, sociale media, front office & Integratie van derden en webservices. Om er een paar te noemen’…

Online marketing
U kunt een geweldige website hebben, maar zonder de juiste online marketing zal het niet meer zijn dan een digitaal visitekaartje. De sleutel is om relevant verkeer naar uw website te leiden.

Online marketing bureau
Zonder de juiste online marketing is zelfs de beste website niet veel waard. Het is essentieel om relevant verkeer naar uw website te sturen, beter dan de concurrentie. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten in Antwerpen kunnen u op verschillende manieren helpen.

Zoekmachine-advertenties (SEA)
Wilt u uw doelgroep bereiken via betaalde resultaten in de Google-zoekmachine? We kunnen u helpen bij het opzetten van uw Google Adwords-campagne en zeer succesvol zijn.

Website Analytics
Met Google Analytics kunnen we al het verkeer naar uw website in kaart brengen en de impact van uw online marketinginspanningen meten. Kennis is macht, waardoor u beslissingen kunt nemen op basis van feiten en cijfers.

We kunnen u een Google Analytics-dashboard bezorgen met een samenvatting van de belangrijkste gegevens van uw website.Daarnaast gebruiken we Google Tag Manager om het nog eenvoudiger te maken om uw website te ‘taggen’. Onze ervaren zoekmachine optimalisatie specialisten in Antwerpen zorgen voor een uitgebreide en up-to-date kennisbron.