Partners

Wij leveren van online marketing oplossingen. Onze online marketing strategies helpen jouw conversies en posities te verhogen.

Bent u een webdesigner, ontwikkelaar, SEO-bedrijf of misschien een freelancer?

Werk gewoon met ons samen en bied de aantrekkelijke plannen aan uw klanten aan, en we zullen al het harde werk doen om uw beloften na te komen. U kunt de services een nieuwe naam geven zonder aan te geven dat het werk is uitbesteed.

U kunt uw individuele klanten daadwerkelijk bedienen zonder enig werk te hebben gedaan; waardoor u gemakkelijk zaken kunt doen en gemakkelijk geld kunt verdienen. Het is een fantastische optie voor iedereen die echt diensten wil verkopen, maar niet per se al het werk doet.

Eigenlijk maken veel topwebbedrijven gebruik van deze partnerschapsbenadering als aanvulling op hun bestaande dienstverlening, omdat ze geen extra medewerkers hoeven in dienst te nemen om dit aan hun klanten te kunnen aanbieden.

Het JNB Web Promotion-programma zorgt ervoor dat services en voorwaarden kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw klanten – u hoeft dus alleen maar de service aan uw klanten te verkopen en wij zullen u de resultaten leveren die zij verwachten.

We zullen ook volledige assistentie bieden, zodat u de services effectief op de markt kunt brengen en eventuele vragen van uw specifieke klanten kunt beantwoorden.