Video marketing

Hoe u uw verkoop kunt verdrievoudigen met de juiste online marketing strategie

Waarom video marketing?

Sociale videomarketing is een onderdeel van een geïntegreerd marketingcommunicatieplan dat is ontworpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten door sociale activiteit rond een bepaalde video

Explosie van online videomarketingverkeer

Online videomarketing is meestal goedkoop en heeft niet de hoge advertentiekosten die gepaard gaan met televisiereclame. Men kan zeggen dat de kracht ervan heel dicht in de buurt komt van traditionele televisiereclame. Het is zeker effectiever dan gedrukte advertenties.
Meer en meer bedrijven beginnen internetvideomarketing te gebruiken in hun reclamecampagnes. Het is echt de weg vooruit voor uw bedrijf en er zijn veel mogelijkheden. Wordt het niet eens tijd om online videomarketing te onderzoeken en de toekomst in te gaan? Omarm het en kijk naar de mogelijkheden die je te wachten staan in online videomarketing internetinhoud.

Ken uw zakelijke focus

Wat hoop je met je marketing te bereiken? Wilt u nieuwe klanten of abonnees krijgen? Wilt u uw conversies en verkopen verhogen?
Wat uw uiteindelijke doel ook is, het is belangrijk dat u over een goede videomarketingcampagne beschikt. Het gebruik van online videomarketinginhoud zal zeker een manier zijn om u te helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Wij geven de voorkeur aan visuele inhoud

Sinds de televisie verscheen, hebben we graag naar schermen gekeken, vermaakt door alles wat het ons kan bezorgen. Televisie had tientallen jaren een grote impact op de samenleving en nu doet internet precies hetzelfde.
Mensen brengen nu eigenlijk meer tijd online door dan televisie kijken. Er zijn zoveel manieren om vermaakt te worden door de verscheidenheid aan internetinhoud die tegenwoordig beschikbaar is. Een van deze manieren is video-inhoud. Ja, particulieren en bedrijven hebben zich gerealiseerd dat online videomarketing geweldige kansen voor hen biedt.
Stel je voor dat je je huis wilde verkopen. U neemt contact op met een onroerend goed bedrijf om uw huis voor u te adverteren. Alle anderen hebben een foto van hun huis te zien, maar u besluit er een beter te doen. U besluit uw videocamera te nemen en van elk detail naar de andere kamer te gaan.
Wanneer mensen naar een huis komen vragen, wie denkt u dan dat de meeste belangstelling van potentiële kopers krijgt? Waarschijnlijk ben jij het omdat je je online videomarketing hebt gedaan en ze iets visueels hebt gegeven om naar te kijken. Niet alleen een droge statische foto zoals alle anderen. We kijken liever naar video en dit is een goed voorbeeld van de kracht van videomarketing.
Ooit waren banneradvertenties een populaire vorm van adverteren op internet. Ze hebben nog steeds enige effectiviteit om eerlijk te zijn, maar een deel van hun macht is de afgelopen jaren uitgehold. Als een persoon wordt geconfronteerd met de keuze om naar een banneradvertentie of een video te kijken, is de kans groter dat hij de video bekijkt.
Als onderdeel van uw online videomarketingstrategie laat u anderen de video die ze leuk vinden op hun website of blog plaatsen, of zelfs delen met anderen. U verspreidt effectief een sociale videomarketing-sociale ervaring die u op de lange termijn meer verkeer oplevert.

Productreclame

Als uw bedrijf een product heeft dat u wilt promoten, biedt video hier enorme mogelijkheden. Het is niet zo eenvoudig om uit te leggen wat het product in gewone tekst doet. Gaat uw potentiële klant de uitleg doornemen of zullen ze er waarschijnlijk doorheen bladeren?
Met online videomarketing kunt u een boeiende video maken waarmee u uw product visueel kunt demonstreren. De kijker zal een betere ervaring hebben wanneer hij de bewegende beelden bekijkt en een stem hoort praten. Als onderdeel van de video kunt u een link naar uw website toevoegen zodat ze deze kunnen bezoeken en het product verder kunnen bekijken. Op dit punt kunt u gaan voor de verkoop.
Waarom geeft u uw producten niet de online videomarketingbehandeling die ze verdienen en voegt u een nieuwe invalshoek toe aan uw marketinginspanningen.

Verkooppagina’s naar video

Een videoverkooppagina die u maakt als onderdeel van online videomarketing biedt zoveel meer dan een statische tekstverkooppagina. U hoeft niet op de camera te verschijnen als u dat niet wilt.

De video kan uit tekst bestaan en iemand kan deze hardop lezen. U kunt ook afbeeldingen of effecten toevoegen als u wilt. Het helpt allemaal om een geweldige kijkervaring te bieden en verhoogt de kans dat u verkoop krijgt.

Is videomarketing duur?

Het eenvoudige antwoord is online videomarketing is een goedkope marketingmethode. U hebt geen dure videoapparatuur nodig om een goede video te maken. U moet ervoor zorgen dat de video aantrekkelijk is. Bied waarde aan mensen en zij zullen u belonen door verder te kijken wat je te bieden hebt.

Uw video hosten kan op YouTube. Dit biedt een aantal voordelen omdat miljoenen mensen wereldwijd deze site dagelijks bezoeken. Denk aan het verkeer dat u zou kunnen krijgen als gevolg van online videomarketing. Er zullen meer mensen naar uw website terugkeren als gevolg van mensen die je video op YouTube bekijken. Meer verkeer verhoogt de kans op meer verkopen en meer abonnees. Ook helpt het bij uw online marketing video SEO-inspanningen.

Het hosten van je video op YouTube kost u ook niets. U kunt zelfs je eigen kanaal maken en er veel video’s aan toevoegen. Als men een website of blog heeft, kun men de video erin insluiten. YouTube is eigendom van Google, dus u kunt er zeker van zijn dat het helpt bij uw inspanningen voor online videomarketingzoekmachines.

U zult ontdekken dat het verkeer dat u ontvangt van voordeel zal zijn, vooral als u lokale internetmarketing in uw bedrijf doet.

Videomarketingdiensten

Als u denkt dat u geen tijd hebt om deze nieuwe manier van marketing te onderzoeken, kunt u overwegen contact op te nemen met onze videomarketingdiensten. Ze zullen maar al te graag voor uw videoverkooppagina’s, productadvertenties enz. Zorgen, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw bedrijf.

Gevolgtrekking

Er is nog nooit een beter moment geweest om te onderzoeken wat video marketing precies kan doen voor uw bedrijf of product. Degenen die aarzelen, zullen er pas later spijt van krijgen. U hoeft geen expert te zijn om online videomarketing te doen, noch hoeft u veel geld te investeren. Presenteer u zelf gewoon aan je publiek door een boeiende video te produceren en dit zal hen motiveren om je product te kopen. Onze video marketing specialisten kunnen u helpen om uw video marketing project te beheren.