Freelance SEO specialisten

Hoe je de verkoop kunt verdrievoudigen met de juiste online marketing strategie

Waar werken wij als freelance seo specialisten?

Wij werken vanuit ons kantoor en geven SEO advies per mail, telefonisch of op locatie in België en Nederland .

Wat kunt u verwachten van onze freelance SEO specialisten?

Wij werken uitsluitend volgens de Google richtlijnen.
Onze doelstelling is om uw website zo snel mogelijk goed vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van Google. Wij zijn sinds 1998 in Online Marketing en helpen kleine en middelgrote bedrijven, SEO Specialisten en zoekmachine optimalisatie experts met hun Online marketing.
Elk project is in details besproken om de verwachtingen en de gemeten resultaten te behalen zodat alle klanten hun rendement op de investering snel terug zien. Wij helpen u bij het bouwen van een goede website die op een Thema werkt, met een structuur die op LSI en SILO SEO is gebouwd, op deze manier kunt u zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo! laten zien dat u een expert bent in uw verkoopgebied, op deze wijze zullen zoekmachines u hogere posities geven in hun zoekresultaten.

De juiste SEO strategie

Zoekmachine optimalisatie begint met het onderzoeken van de juiste zoekwoorden die verkeer hebben en het en het analyseren van uw concurrenten.

Met specifieke zoekwoorden, LSI en SILO SEO en de combinatie van longtail zoekwoorden kunt u de meeste en beste resultaten behalen in zoekmachines.

Waarin wilt u zich onderscheiden van concurrenten?
Door het gebruik van een Thema structuur, LSI en SILO SEO zult u zich geheel onderscheiden van concurrenten, omdat dit de zoekwoorden zijn die Google als belangrijk ziet, zodat zoekmachines kunnen zien dat u een expert bent in uw doelgroep. Onze freelance SEO consultant kunt u natuurlijk ook tijdelijk inhuren voor uw eigen team.