SOCIAL MEDIA

Van strategie tot uitvoering

Waarom Social Media gebruiken? De klant van nu is anders dan die van 15 jaar geleden: door hun steeds veranderende manier van Social Media is men meer dan alleen met advertenties in tijdschriften en televisiereclames te bereiken.

Veel gestelde Social Media vragen

Social Media Marketing Tips

 

 

 

 

Heb ik sociale media echt nodig voor mijn bedrijf?
Social media marketing kan grote voordelen bieden voor uw bedrijf. Elke branche kan sociale media anders gebruiken; er is echter één gemeenschappelijk feit en dat is dat alle sectoren hun klanten online moeten bereiken en op de platforms waaraan ze het grootste deel van hun vrije tijd besteden. Social media marketing stelt bedrijven in staat om hun klanten online te ontmoeten en sterke relaties met hen op te bouwen. Door het vertrouwen van uw klanten te winnen, kunt u uw diensten of producten met succes bij hen promoten.

Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet van social media marketing?
U ziet direct resultaat qua look en feel en u bouwt binnen een maand een samenhangende merkidentiteit op. Resultaten kunnen variëren, afhankelijk van of uw sociale aanwezigheid wordt ondersteund door betaalde media of organisch, en uw succes kan worden versneld, afhankelijk van uw budget.

Wat is de geschatte responstijd voor communitymanagement?
Ons doel is om in realtime te antwoorden en 24/7 communitybeheer te garanderen.

Hoe weet ik welke social media platforms bij mij passen?
Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken! Ons social media-team bij Jnb Web Promotion komt met de beste strategie die bij uw bedrijf past, inclusief op welke platforms u aanwezig moet zijn. We zullen altijd onze eerlijke feedback en aanbevelingen geven en voortdurend luisteren naar uw voorkeuren en feedback.

Maken en beheren jullie alle content voor mijn social media of moet ik je iets aanleveren?
Het zou geweldig zijn als u ons wat middelen kunt geven, zoals foto’s, logo’s, enz. We hebben echter onze eigen fotografen en ontwerpers om geweldige visuele middelen voor u te creëren.

Wat is uw betalingsstructuur? en hoeveel moet ik verwachten te betalen?
We werken op provisiebasis en de vergoedingen worden berekend op basis van de omvang van het werk. Neem contact met ons op voor een gratis audit en offerte.

Biedt uw Online Marketing bureau mogelijkheden voor videoproductie of bedirjfsfotografie? Zo ja, werkt u samen met een gecontracteerde partner om te produceren of heeft u de middelen in huis?
We hebben de vakmensen in huis die professionele video’s en bedrijfsfoto´s om uw identiteit voor u en uw bedrijf te verhogen! Afhankelijk van de omvang van het werk, wijzen we een bepaald aantal fotoshoots per maand toe.

Biedt jouw bureau influencer marketing aan?
Nee dat doen we niet. We beheren echter wel influencers voor bepaalde campagnes wanneer onze klanten dat nodig hebben.

Waarom is het beter een Online Marketing Bureau inhuren dan iemand in-house inhuren?
Het belangrijkste voordeel is ervaring. Ons Online Marketing Bureau is gespecialiseerd in beheer van sociale media en alle ander professionele SEO diensten met de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de huidige tools, trends, strategieën, platformveranderingen en eigenlijk de ins en outs van sociale media.

JNB Web Promotion Online Marketing Bureau heeft ook een volledig team van copywriters, SEO Specialisten, accountmanagers, grafisch ontwerpers, bedrijfsfotografen, videografen, enz., die samenwerken om uw sociale aanwezigheid uniek te maken.
Lees meer over Social Media marketing.

Online Reputatie Management

Het analyseren van negatieve materialen over uw merk, het aanpakken van een sentimentele analyse en het distributeren.

Meer over »

Conversie Optimalisatie

Maak van uw bezoekers echte klanten met onze SEO. Wij analyseren uw website en ontwikkelen effectieve conversie strategies.

Meer over »

Meer leads krijgen?

95% van alle zoekopdrachten in Google wordt gedaan? 75% van alle mensen niet verder leest of klikt dan de eerste pagina 

Meer over »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Stap voor stap om de ladder te beklimmen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om kortingen en nieuws van ons te ontvangen.

Contact informatie

Hieronder treft u onze belangrijkste contactgegevens.

Maria Verhoevenstraat 4 Baarle-Hertog, België

014-890732

    Laat een bericht achter