SOCIAL MEDIA

Van strategie tot uitvoering

Waarom Social Media gebruiken? De klant van nu is anders dan die van 15 jaar geleden: door hun steeds veranderende manier van Social Media is men meer dan alleen met advertenties in tijdschriften en televisiereclames te bereiken.

Online marketing bureau voor alle bedrijven

Adverteren op social media

Social media hebben de zakenwereld veranderd. Plots gaat het in de markt zetten van een bedrijf niet alleen over praten met mensen, het gaat over praten met mensen. Het eenzijdige verkooppraatje kan nu multidirectioneel zijn, een gemeenschapsgesprek op veel platforms.

Sociale media marketing

Met social media is de macht om de merkboodschap te controleren grotendeels uit handen van een bedrijf genomen. Gelukkig stelt reclame merken in staat om een deel van die controle terug te nemen op een gerichte, inkomstengenererende manier.

Social media marketing, of SMM, hangt af van het aanbieden van de juiste advertentie aan de juiste persoon op het juiste moment. Het is de kans voor een bedrijf om in contact te komen met potentiële klanten en langdurige klantrelaties op te bouwen op platforms waar ze natuurlijk tijd doorbrengen – Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en anderen.

Sociale advertenties zijn tegenwoordig voor de meeste merken een krachtig en noodzakelijk hulpmiddel geworden. Producten, informatie en diensten die worden geleverd door SMM-professionals kunnen een bedrijf helpen hun aanwezigheid te verbeteren, contact te maken met hun doelgroep en een positieve online reputatie op te bouwen.

Sociaal media laten werken voor uw bedrijf

Een bedrijf dat geen interactie heeft met klanten via social media, kan hun merk op verschillende manieren schaden: het risico om te verdwijnen uit de top-of-mind-herinnering van hun klantenbestand; gemiste kansen om nieuwe klanten te bereiken; en uit de publieke gunst vallen door belangrijke gesprekken die online plaatsvinden te missen. Dus wat is een bedrijf om te doen?

Met de hulp van gekwalificeerde SMM-experts kan een bedrijf zijn aanwezigheid op social media optimaliseren. Adverteren biedt de flexibiliteit die u nodig hebt om snel te kunnen schakelen als de behoeften veranderen, evenals snelle feedback die u helpt om de advertentieboodschap voortdurend te verbeteren, bestemmingspagina’s te optimaliseren en zelfs het productaanbod te verfijnen.

Bij JNB Web Promotion evalueren we zorgvuldig de behoeften en doelgroep van een klant voordat we de sociale-mediaplatforms aanbevelen die het beste rendement op advertentie-investeringen opleveren. Er moet enig onderzoek worden gedaan naar het lokaliseren van de plaatsen waar het beoogde publiek online actief is en het creëren van een advertentiestrategie om hen in relevante ruimtes te bereiken. SMM-services beginnen met onderzoek om die sociale-mediaplatforms te identificeren waar deelname de meeste vruchten zal afwerpen.

Een strategie voor sociaal media ontwikkelen

Een SMM-bedrijf moet advertentiestrategieën afstemmen op de behoeften van het individuele bedrijf. Neem bijvoorbeeld een regionale bakkerijketen. Elke bakkerij kan er goed aan doen om hun aanwezigheid op diverse platforms en Google te optimaliseren en klanten uit te nodigen om hun taarten en gebak te beoordelen op het sociale beoordelingsnetwerk. Het bedrijf kan ook branding op Instagram bereiken door video’s te plaatsen van heerlijke cake-glazuurtechnieken of honderd andere potentiële contentmarketing-koppelingen. Gesponsorde berichten kunnen helpen om bekendheid te krijgen, reclame te maken voor ‘zoete aanbiedingen van de week’ of andere verleidingen te bieden voor mensen om te winkelen.

In deze SMM-strategie worden diverse platforms voor het opbouwen van beoordelingen die het merk weerspiegelen als een gevestigd bedrijf met betrouwbare producten en diensten. Het gebruik van diverse platforms en Google heeft het extra voordeel voor het bedrijf omdat het een vertrouwd signaal kan zijn voor de lokale kaartresultaten van Google Zoeken. Ondertussen kan Instagram worden gebruikt om mensen te verleiden om bestellingen te plaatsen via beloningen. Bovendien is sociale media een aanjager van conversaties, die mensen aanmoedigt om vriendschappelijk met het merk om te gaan en waardevolle berichten met hun eigen gemeenschap te delen.

Onmisbare expertise op het gebied van sociale advertenties

Het maken van sociale advertenties die lonend zijn, vereist deskundige kennis van wat elk platform mogelijk maakt. Iedereen kan op ‘Post promoten’ klikken om geld te verspillen op Facebook, maar een echte advertentiestrategie vereist planning en expertise.

Omdat mensen de neiging hebben om elk sociale media platform anders te gebruiken, worden de regels voor betrokkenheid grotendeels bepaald door de gebruikers zelf. Het resultaat? Hetzelfde advertentiemateriaal dat op Twitter werkt, werkt waarschijnlijk niet op Instagram en vice versa. Dit is de reden waarom SMM-professionals begrijpen dat marketingdiensten voor sociale media niet one-size-fits-all zijn.

Bij JNB Web Promotion kunnen we u helpen bij het navigeren door verwachtingen en de waarde van merkaanwezigheid op verschillende platforms, terwijl u beslist hoe u middelen aan advertenties op sociale media wilt besteden. Laat onze strategische PPC-experts u helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes voor sociale media die een nieuw publiek bereiken en ROI voor uw bedrijf genereren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte voor diensten. Lees onze veel gestelde Social Media vragen

SOCIAL MEDIA

We zijn niet en zijn nooit het type Online Marketing Bureau geweest dat alleen foto’s voor je maakt en plaatst – dat is zo “old school”. Wij zijn een social media bureau in België dat technologie, data en creativiteit gebruikt om een grotere sociale impact te creëren. Wat betekent dat? Voor al uw behoeften op het gebied van beheer van sociale media in België en andere landen- of het nu FB, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat of Pinterest is, meer contact met ons op en laten we vandaag sociaal worden!

Online Reputatie Management

Het analyseren van negatieve materialen over uw merk, het aanpakken van een sentimentele analyse en het distributeren.

Meer over »

Conversie Optimalisatie

Maak van uw bezoekers echte klanten met onze SEO. Wij analyseren uw website en ontwikkelen effectieve conversie strategies.

Meer over »

Meer leads krijgen?

95% van alle zoekopdrachten in Google wordt gedaan? 75% van alle mensen niet verder leest of klikt dan de eerste pagina 

Meer over »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Stap voor stap om de ladder te beklimmen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om kortingen en nieuws van ons te ontvangen.

Contact informatie

Hieronder treft u onze belangrijkste contactgegevens.

Maria Verhoevenstraat 4 Baarle-Hertog, België

014-890732

    Laat een bericht achter