SEO bureau Antwerpen

SEO Antwerpen » SEO expert Antwerpen » SEO specialisten Antwerpen » SEO bureau Antwerpen

SEO bureau Antwerpen voor hogere conversies

‘Klantenservice is een recht, geen voorrecht’
Als u op zoek bent naar een SEO bureau in Antwerpen om u te helpen met de aanwezigheid van uw bedrijf op internet te vergroten, hoeft u niet verder te zoeken. Onze SEO specialisten hebben de ervaring om een ​​effectieve oplossing te ontwikkelen en te implementeren die uw verwachtingen zal overtreffen.

 • Kiezen uit ons brede assortiment producten en diensten is niet het enige voordeel dat u zult ervaren met ons SEO bureau Antwerpen.
 • Onze toegewijde marketing experts helpen u bij het kiezen van de beste oplossing op maat voor uw unieke bedrijf.

Ons SEO bureau in Antwerpen is er trots op dat ze gedurende het hele project met u samenwerkt om te zorgen voor een uitgebreide en effectieve oplossing die uw bedrijf helpt groeien. Bij ons SEO bureau Antwerpen zetten we ons in om een ​​langdurige relatie op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en wordt aangedreven door resultaten.

 • Bent u op zoek naar een SEO bureau in Antwerpen, met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) en marketingstrategieën die voor uw bedrijf werken?

JNB Web Promotion is een van de toonaangevende en snelst groeiende SEO bedrijven in België. Integriteit is cruciaal voor ons team van ons online marketing bureau in Antwerpen.

Wat is Zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een geavanceerde kunst van het verbeteren van uw paginarangschikking voor organische zoekresultaten. We richten ons op uw ROI (rendement op investering) en veranderen uw webontwerp in een machine om geld te verdienen, met behulp van LSI, SILO en andere bewezen SEO-technieken.

Ons marketingbureau heeft deskundige SEO-professionals in dienst die ervaring hebben met het werken met klanten uit een breed scala van industrieën en betrekking hebben op grote tot kleine bedrijfsmodellen. Wees op uw hoede voor elke SEO-provider die onmiddellijke resultaten belooft, want een effectieve SEO campagne kan enige tijd duren en u zult zien dat uw website-ranking stap voor stap, van maand tot maand, verbetert.

Als u ‘black hat SEO’-technieken gebruikt, kunnen uw rankings permanent worden beschadigd. Er zijn veel fouten die onervaren consultants kunnen maken die de rangschikking van uw website aanzienlijk zullen verlagen. Het juiste gebruik van zoekwoorden is van cruciaal belang om uw doelgroep te bereiken. Eenvoudige dingen zoals het te vaak herhalen van een trefwoord zonder een strategie in plaats van te focussen op titels en ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met de pagina-inhoud kunnen een grote impact hebben. Vergeet niet dat de 80/20-regel absoluut van toepassing is op SEO-zoekwoorden.

Ook doen robots van zoekmachines tegenwoordig veel meer om de paginarang te bepalen dan alleen zoekwoorden op webpagina’s te lezen, ze kijken ook naar ontwerp, lay-out en het gebruik van taal, bijna op dezelfde manier als een menselijke lezer dat zou doen.

Onze betaalbare SEO diensten zijn van hoge kwaliteit en afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften. We werken samen om een ​​bewezen strategie te ontwikkelen die uw conversieratio’s en nieuwe klantenacquisitiemetingen door het dak stuurt.

SEO bureau Antwerpen

Geen twee websites hebben exact dezelfde vereisten voor SEO past ons SEO bureau in Antwerpen een stapsgewijs proces als volgt toe:

  1. Ontwikkel een goed begrip van de bedrijfsdoelstellingen voor de website – het heeft geen zin om een ​​SEO-strategie toe te passen die sommige rankings verbetert, maar niet die welke van cruciaal belang zijn voor de bedrijfsdoelstellingen.
  2. Diepgaand onderzoek en analyse van zoekwoorden, inclusief positionering van concurrenten.
  3. Gebruik van websiteanalyses om de prestaties van de website te controleren, zoals toename van organisch verkeer, bouncepercentages en meer.
  4. Indexeringstaken – zoals URL-inzendingen, sitemaps en accounts voor webmasterhulpprogramma’s
  5. Onsite taken – de relevantie van zoekwoorden vergroten door de plaatsing en inhoud van zoekwoorden te verbeteren.
  6. Offsite taken – zoals linkbuilding, artikel schrijven, lokale directoryvermeldingen en sociale media.

Vraag het aan elke SEO experts en zij zullen u vertellen dat unieke en relevante inhoud essentieel is voor elke website – er is geen vervanging voor uitstekende inhoud en dit is wat de zoekmachines zoeken. Ons SEO bureau in Antwerpen zal hand in hand met u samenwerken om inhoud voor uw website te ontwikkelen, of het nu gaat om nieuwe informatie, video’s of reguliere blogs etc.

Links zijn ook belangrijk, maar moeten effectief worden toegepast. Het heeft absoluut geen zin om alleen links te kopen of een linkfarm te gebruiken, omdat zoekmachines dit als een ‘black hat’-techniek beschouwen en de rangorde van uw website verminderen.

Waarom investeren in SEO met ons SEO bureau in Antwerpen?

Een sterke online aanwezigheid is cruciaal om te slagen in het moderne bedrijfsleven. SEO speelt een grote rol bij het verbeteren van uw online aanwezigheid.

Door uw website te optimaliseren om uw organische ranglijst in zoekmachines te verbeteren voor specifieke trefwoorden of sleutelzoekopdrachten, zal uw bedrijf meer verkeer genereren van mensen die zoeken naar diensten die u aanbiedt. Er zijn heel veel mensen en bedrijven op zoek naar diensten die u elke dag levert. Dus waarom zou u ze verliezen van uw concurrentie die mooi op de eerste pagina van Google zit.

Om deze felbegeerde posities bovenaan de eerste pagina van Google te verkrijgen, moeten strategieën worden gebruikt die krachtige resultaten opleveren.

Deze zijn niet beperkt tot maar omvatten:

1.H1-H5-tags. Dit is hoe u uw pagina’s een titel geeft om Google inzicht te geven in waar de pagina over gaat gaan. Google kan vervolgens de inhoud op die pagina dienovereenkomstig categoriseren.

2. Het gebruik van Google “Search Console” biedt ook waardevolle informatie. Het vertelt de HTML-verbeteringen van de webmaster die op uw site moeten worden aangebracht. Daarnaast kunt u een sitemap genereren en uploaden en Google richting geven met betrekking tot welke pagina’s op uw website moeten worden gecrawld en hun hiërarchie.

3. Links van de ene pagina naar de andere binnen uw site vertellen Google ook welke van uw pagina’s een autoriteit zijn. Het geeft aan dat Google probeert mensen naar deze pagina’s te sturen. Zoekmachines zullen deze informatie aanklagen om bepaalde pagina’s te rangschikken voor gerichte trefwoorden.

4. Zoekmachines kunnen bij het crawlen van uw site niet altijd gemakkelijk zien waar uw afbeeldingen eigenlijk afbeeldingen van zijn. ALT het taggen van uw afbeeldingen helpt de zoekmachines de inhoud op uw website te begrijpen.

5. Metatitels en beschrijvingen voor elk van uw pagina’s hebben een onmiddellijke impact op uw ranglijst. Dit is de informatie die u aan zoekmachines geeft, zodat ze weten wat u wilt weergeven in hun zoekresultaten bij het rangschikken van uw pagina’s.

De vuistregel met metagegevens is dat uw doelzoekwoord één keer voorkomt in de titel en twee keer voorkomt in de beschrijving.

6. Semantische trefwoorden zijn cruciaal bij het schrijven van inhoud. Vroeger werd de nadruk gelegd op zoekwoorddichtheid. Dit is tegenwoordig niet zo belangrijk als het hebben van de juiste gerelateerde zoekwoorden in uw exemplaar. Niet alleen moet u uw gerichte sleutelwoord op de pagina hebben, maar ook de semantische sleutelwoorden.

7. Sitesnelheid is cruciaal. Dit kan worden verbeterd door afbeeldingen te comprimeren en met behulp van cachetools.

8. Terug links zijn ook een zeer belangrijk onderdeel bij het werken aan het verbeteren van uw website rankings.

Het is bijna onmogelijk om een ​​goed backlinkprofiel te bouwen zonder relevante en zeer vertrouwde bronnen.

Onze SEO specialisten kunnen ook uw SEO opleiding in Antwerpen verorgen. Met een goede on-site optimalisatiestrategie kunnen ze hun gewicht in goud waard zijn. Neem nu contact op met ons SEO bureau in Antwerpen

 

CONTACTEER ONS