Zoekmachine Optimalisatie Bureau Antwerpen

SEO marketing specialist Antwerpen

Zoekmachine optimalisatie bureau Antwerpen

Search Marketing » SEO Antwerpen » zoekmachine optimalisatie bureau Antwerpen

Heeft u uw website aangepast en scoort deze nog steeds niet hoog op de resultaten van zoekmachines zoals Google? Heeft uw zoektocht naar SEO-advies op internet tot tegenstrijdige meningen geleid? SEO is een van de hoekstenen van JNB Web Promotion online marketing bureau in België, dus neem contact met ons op. JNB Web Promotion Zoekmachine optimalisatie bureau Antwerpen kan u zeker helpen, zelfs als uw site niet door ons is gemaakt.

Omdat we op de hoogte blijven van alle zoekmachine optimalisatie ontwikkelingen in zoekmachines implementeren onze zoekmachine optimalisatie specialisten wat ze hebben geleerd met bestaande websites, weten we als geen ander wat wel en wat niet werkt. We gebruiken geen tientallen adviezen, maar bieden gezond verstand en zinvolle SEO-tips om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Onze optimalisatiestrategie concentreert zich op de volgende SEO technieken:

 • Zoekmachine-advertenties (SEA)
 • Website Analytics
 • Email Marketing
 • Online marketing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • SEO Consultancy
 • Web design
 • Copywriting
 • SEO opleidingen op maat
 • Video optimalisatie
 • En meer….

Inhoudsoptimalisatie

Samen met ons Zoekmachine optimalisatie bureau Antwerpen zullen we de zoekwoorden vinden die uw doelgroep online gebruikt bij het zoeken naar de services die u aanbiedt. Aan de hand van de resultaten van dit zoekwoordonderzoek bepalen we de meest relevante zoekwoorden en verwerken deze op een zoekmachine vriendelijke manier in uw website. We willen u conversies zo hoog mogelijk verhogen!

Technische optimalisatie

Een website met technische problemen verspilt de tijd en moeite, daarom bezoeken we uw website op dezelfde manier als ‘spiders’ van zoekmachines, zoals GoogleBot doet.
Deze scan onthult technische problemen, zoals dubbele inhoud, te complexe sitearchitectuur, 404-fouten en lage paginasnelheid. En er is meer. Veel meer.

Links bouwen / verdienen

Heeft u enig idee welke websites linken naar uw website? We zullen die bestaande links vinden en onderzoeken naar kwaliteit en kunnen u helpen bij het verkrijgen van extra waardevolle en relevante links naar uw website.

SEO Consultancy

Goed advies is de helft van de strijd. Als klant weet u gewoon niet alles van zoekmachine optimalisatie omdat voortdurend veranderen kan. Onze kerntaak is echter precies te weten over onderwerpen als webontwikkeling, contentmanagement, huisstijlontwikkeling en -implementatie, bruikbaarheid, huisstijl, responsive design, seo, sea, webstatistieken en -analyses, e-mailmarketing, sociale media, front office & Integratie van derden en webservices. Om er een paar te noemen’…

Online marketing

U kunt een geweldige website hebben, maar zonder de juiste online marketing zal het niet meer zijn dan een digitaal visitekaartje. De sleutel is om relevant verkeer naar uw website te leiden.

Zoekmachine optimalisatie bureau Antwerpen

Zonder de juiste online marketing is zelfs de beste website niet veel waard. Het is essentieel om relevant verkeer naar uw website te sturen, beter dan de concurrentie. Onze zoekmachine optimalisatie bureau in Antwerpen kunnen u op verschillende manieren helpen.

Zoekmachine-advertenties (SEA)

Wilt u uw doelgroep bereiken via betaalde resultaten in de Google-zoekmachine? We kunnen u helpen bij het opzetten van uw Google Adwords-campagne en zeer succesvol zijn.

Website Analytics

Met Google Analytics kunnen we al het verkeer naar uw website in kaart brengen en de impact van uw online marketinginspanningen meten. Kennis is macht, waardoor u beslissingen kunt nemen op basis van feiten en cijfers.

We kunnen u een Google Analytics-dashboard bezorgen met een samenvatting van de belangrijkste gegevens van uw website. Daarnaast gebruiken we Google Tag Manager om het nog eenvoudiger te maken om uw website te ‘taggen’. Onze ervaren zoekmachine optimalisatie specialisten in Antwerpen zorgen voor een uitgebreide en up-to-date kennisbron. Meer weten over ons Zoekmachine optimalisatie bureau Antwerpen?

online marketing Antwerpen

 

 

Online Reputatie Management

Het analyseren van negatieve materialen over uw merk, het aanpakken van een sentimentele analyse en het distributeren.

Meer over »

Conversie Optimalisatie

Maak van uw bezoekers echte klanten met onze SEO. Wij analyseren uw website en ontwikkelen effectieve conversie strategies.

Meer over »

Meer leads krijgen?

95% van alle zoekopdrachten in Google wordt gedaan? 75% van alle mensen niet verder leest of klikt dan de eerste pagina 

Meer over »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Stap voor stap om de ladder te beklimmen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om kortingen en nieuws van ons te ontvangen.

Contact informatie

Hieronder treft u onze belangrijkste contactgegevens.

Maria Verhoevenstraat 4 Baarle-Hertog, België

014-890732

  Laat een bericht achter