SEO Antwerpen uitbesteden

JNB Web Promotion is opgericht door John Bertrand die al sinds 2001 actief is een responsive digital marketingbureau en heeft veel bedrijven in Australië, Azië, Nederland en België geholpen om hun ROI te verhogen, door marketing lessen te geven aan lokale SEO bedrijven, het geven van seminars en Webinars.

SEO Antwerpen uitbesteden

Als ondernemer in Antwerpen wil je natuurlijk dat jouw website of webshop goed gevonden wordt in de zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is daarvoor essentieel, maar het kan een tijdrovend en complex proces zijn. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om hun SEO uit te besteden aan experts. Maar wat zijn precies de voordelen en kosten van het uitbesteden van SEO in Antwerpen? In dit artikel zetten we alles op een rij.

Waarom is SEO belangrijk voor bedrijven in Antwerpen?

Antwerpen is een stad met veel concurrentie op zakelijk gebied. Om online op te vallen tussen al die concurrenten, is een goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google cruciaal. Met SEO optimaliseer je jouw website zodanig dat deze hoger in de zoekresultaten komt te staan voor relevante zoekwoorden. Hierdoor trek je meer bezoekers naar je site, die potentieel kunnen converteren naar klanten.

Volgens het CBS gebruikt inmiddels 89,5% van de Nederlanders dagelijks het internet. Dit biedt enorme kansen voor bedrijven om online te groeien. Maar dan moet je website wel vindbaar zijn. Door SEO uit te besteden aan specialisten, weet je zeker dat dit professioneel wordt aangepakt voor het beste resultaat. Steeds meer klanten of bedrijven kiezen ervoor om voor hun SEO activiteiten een samenwerking aan te gaan met een online marketingbureau.

Voordelen van het uitbesteden van SEO

Het uitbesteden van SEO aan een gespecialiseerd bureau heeft diverse voordelen ten opzichte van het zelf doen:

 • Je bespaart veel tijd die je als ondernemer in andere zaken kunt steken
 • Je website wordt continu gemonitord en bijgestuurd waar nodig
 • Je profiteert van de expertise en ervaring van diverse specialisten
 • Je maakt gebruik van een groot netwerk voor hoogwaardige linkbuilding
 • Je krijgt toegang tot geavanceerde SEO tools en analyses
 • Je hebt een strategische partner die met je meedenkt

SEO Antwerpen uitbesteden is tegenwoordig veel complexer dan vroeger. Het gaat niet meer alleen om de juiste zoekwoorden gebruiken, maar ook om techniek, linkbuilding laen doen, gebruikerservaring en nog veel meer factoren. Door dit uit te besteden, weet je zeker dat alle aspecten goed worden opgepakt voor het maximale resultaat.                                   

De kosten van SEO uitbesteden in Antwerpen

Maar wat kost het uitbesteden van SEO nu precies? De kosten variëren afhankelijk van de grootte van je website en je ambities. Dit is opgebouwd uit het uurtarief van een SEO bureau vermenigvuldigd met het aantal uren dat maandelijks nodig is.

Hoe competitiever jouw markt en hoe meer zoekwoorden je wilt aanpakken, hoe meer tijd er nodig is en hoe hoger de kosten zullen zijn. Maar hier krijg je ook veel voor terug:

 • Een technische controle en optimalisatie van je website
 • Gedegen zoekwoordonderzoek en -strategie
 • Professionele linkbuilding om je site-autoriteit te vergroten
 • On-page optimalisaties voor de beste gebruikerservaring
 • Een duidelijk plan van aanpak en voortgangsrapportages

Door SEO uit te besteden aan specialisten weet je zeker dat je website op de meest effectieve manier wordt geoptimaliseerd om organisch verkeer aan te trekken. De kosten verdienen zich op termijn dubbel en dwars terug!

SEO uitbesteden loont

SEO is essentieel om als bedrijf online succes te boeken in een concurrerende markt als Antwerpen. Door dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau, profiteer je van hun kennis, ervaring, netwerk en tools om je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen. Hoewel er een prijskaartje aan hangt, verdient deze investering zich op termijn ruimschoots terug in de vorm van meer bezoekers, leads en omzet uit organisch verkeer.

Wil je ook je online resultaten verbeteren door SEO uit te besteden in Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op met een betrouwbaar SEO bureau voor een adviesgesprek en offerte op maat.

Benieuwd wat ons Online Marketing Bureau Antwerpen voor jou kan betekenen?

Wil je weten hoeveel (gratis) bezoekers en klanten je nu misloopt door een optimale vindbaarheid in Google met Zoekmachineoptimalisatie (SEO), Zoekmachineadvertenties (SEA), Social media marketing, Linkbuilding, Website-optimalisatie, Webdesign en meer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek of gratis SEO-scan, dan praten we snel verder over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.