SEO bureau » Zoekmachine optimalisatie specialisten

WEBSITE OPTIMALISEREN

Hoe kan men een website optimaliseren?

We weten dat Google algoritme gebruikt om te begrijpen waar uw website over gaat.

1) Welke technieken heeft u gebruikt?
2) Is uw website relevant met de inhoud van uw pagina?
3) Is de Populariteit van uw website goed genoeg?

Bij zoekmachine optimalisatie moeten we aan het volgende voldoen:

Welke zoekwoorden heeft u gebruikt om potentiële bezoekers/klanten uw producten en diensten te vinden? Dit begint met een professioneel zoekwoorden onderzoek en het
Analyseren van de concurrentie.

1) Welke technieken heeft u gebruikt?

De structuur en Thema moeten SEO vriendelijk zijn, maar u moet dus nooit uw bezoekers vergeten. Zodra dit goed gedaan is, moet men ook aan relevantie van de inhoud letten.

2) Is uw website relevant met de inhoud van uw pagina?

Met de gekozen zoekwoorden moet men alleen relevante teksten schrijven n met LSI woorden voor op elke pagina schrijven met SILO SEO technieken. Google geeft een hogere score voor unieke en frisse teksten. U kunt hiervoor een blog gebruiken die men regelmatig met nieuwe teksten kan onderbouwen.

3) Is de Populariteit van uw website goed genoeg?

Deze wordt bepaald op in 2 stappen:

A) Het aantal relevante Inkomende links
B) Het gebruik van Social media signalen

A) Het aantal relevante Inkomende links:

Het aantal en kwalitatieve inkomende links is erg belangrijkste voor het verkrijgen van hogere posities. Elke inkomende link is dus een stem voor uw specifieke pagina.
Belangrijk is niet allen het linken, maar waar de link vandaan komt. Heeft die link autoriteit in uw branche, of is deze een stem van een willekeurige website?

Relevantie is erg belangrijk. Het vergroten van het inkomende en relevante links noemt men linkbuilding of soms ook wel linkbait.

De juiste manier van Inkomende links zijn:

  • Naamsbekenheid: 40%
  • Doelgebied: 20%
  • Algemeen: 40%

B) Het gebruik van Social media signalen

Social media signalen is een effectieve manier om uw onderneming, Doelgebied, producten, diensten of Naamsbekendheid te verhogen. Men doet dit met o.a. Google+, tweets, of relevante posts te delen, of retweeten en reacties.

Bik het geven van de juiste Social media signalen heeft u iets interessants te bieden, zodra Google dat merkt, geeft dit meer invloed op uw Naamsbekendheid en populariteit van uw website.

Zoekmachine optimalisatie SEO een goede manier om voor naamsbekendheid te bouwen met relevante bezoekers en voor meer omzet te zorgen. Heeft u geen tijd. geen kennis om Zoekmachine optimalisatie SEO te doen? Huur mij dan onze SEO specialisten.

  • Ontvangt u te weinig bezoekers op uw website? Wilt u geen maandelijkse contracten afsluiten? Heeft u een website die meer gekost heeft dan de inkomsten? Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onmisbaar in online marketing. Neem contact op met onze seo specialisten en ontvang meer relevante bezoekers, beter conversies en meer omzet.