Wat is de beste SEO-strategie voor webshops?

Dat is waar steeds meer webwinkeliers mee worstelen.

In termen van on-page SEO-optimalisatie, ben je vaak snel klaar met het voorbereiden van een webshop, en zoveel webshop-eigenaren richten zich blindelings op linkbuilding en SILO SEO.

Dat zijn de eerste twee stappen, maar je kunt meer doen om jouw website te verbeteren ente promoten!
Lees onze siloing tips voor SEO voor webshops.

Wat is SEO siloing?

Om goed te scoren in zoekmachines voor zowel brede zoekwoorden (bijv. Pindakaas) als langere, specifiekere zoekwoordzinnen (bijv. Biologische pindakaas), moet jouw website voldoende duidelijk georganiseerde ondersteunende inhoud hebben om relevant te zijn voor die zoektermen.
Zoekmachines kijken nauwkeurig naar uw sitestructuur om de belangrijkste onderwerpen van uw site te bepalen en of er voldoende zoekwoordondersteunende inhoud is .

Wat is de beste SEO-strategie voor een webshop?
Als het gaat om online geld verdienen, denkt men vaak aan een webshop.
Het is meestal de eerste schakel. Daarom zijn er zoveel webshops die het steeds vaker moeilijk vincen om in Google te scoren.

Waarom werkt “normale” SEO niet voor webshops?

Onze SEO specialisten geven praktische SEO-tips aan de klanten. Hier kunnen website-eigenaren leren hoe ze teksten en trefwoorden kunnen optimaliseren.

Zoekwoorden ook wel Trefwoorden of sleutelwoorden genoemd zijn termen die een gebruiker in een zoekmachine typen, zoals Google, Bing, Yahoo, etc.
kan toevoegen. Onze SEO specialisten leren onze klanten onder meer goed te bloggen, gebruik van LSI woorden en het optimaliseren van video’s en foto’s.

Op maat gemaakte Webshop SEO-strategie

Het is niet genoeg voor webwinkeliers om online te zijn, ze moeten een aangepast en gericht plan voor zoekmachineoptimalisatie hebben.

Onze SEO specialisten bieden e-commerce SEO vvoor bedrijven die meer zichtbaar willen zijn en succes willen zien voor hun webshop.

Er zijn geen bezuinigingen. Gewoon pure, organische SEO die is ontworpen om gekwalificeerd verkeer te genereren. Onze eCommerce SEO-strategie is gemaakt om perfect te matchen met het unieke bedrijf en afgestemd op alle doelstellingen.