Zoekmachine optimalisatie » online marketing bureau » SEO specialist » SEO consultant  » Webshop laten maken Antwerpen

Webdesign bureau Antwerpen

webdesign bureau

 U bent op zoek om een webshop laten maken Antwerpen, bij voorkeur in uw regio? Onze SEO optimalisatie consultant helpt u graag!
Als internet marketing bureau en full service webdesign Antwerpen bieden wij een breed scala aan  diensten en producten die moeten resulteren in een maximaal online resultaat. Wij staan   dan ook voor professionele online presentaties van uw bedrijf..

 Doelstelling bepalen voor webshop laten maken Antwerpen
Voordat er met de bouw van een website of webshop laten maken wordt is het belangrijk om doelstellingen te bepalen. Wat moet de site bereiken, een X aantal leads per periode? Of bijvoorbeeld een X aantal brochure aanvragen? Of in het geval van een webshop meer sales en/of een hogere conversie (ROI)?

Zodra de doelstellingen zijn bepaald kan hier naar toe gewerkt worden. Om de doelstellingen te behalen zal er een e-marketing mix uitgewerkt moeten worden. Door het gebruik van de diverse marketing kanalen op internet te handhaven kan er op korte termijn en op de langere termijn omzet veilig gesteld worden. Zo zal een pay per click campagne al snel resultaten opleveren terwijl een zoekmachine optimalisatie campagne al gauw tijd in beslag neemt.

Webdesign en webshop laten maken Antwerpen

Een webshop laten maken Antwerpen is een belangrijke factor voor het succes van internet marketing campagnes. Indien men op uw site of webshop terecht komt maar deze niet goed functioneert, moeilijk te navigeren of erg langzaam is zal er veelal direct afgehaakt worden. Daarbij kan een onprofessionele uitstraling een negatief imago oproepen waardoor ook sales of leads verloren gaan. Met het oogpunt op zoekmachine optimalisatie is het webdesign van uitermate groot belang. Zo zal een in Flash gebouwde website nooit goed vindbaar worden en zal er bij een slechte indeling van de website of shop een lage conversie ontstaan. Kortom: het webdesign voor uw bedrijf  is een belangrijke factor bij internet marketing.

Professioneel webshop laten maken Antwerpen

Wanneer uw bedrijf gevestigd is, wilt u waarschijnlijk een webshop laten maken Antwerpen bureau in uw regio. De vraag is dan ook welk webdesign bureau voor u het meest geschikt is. Enkele afwegingen zijn dan budget, doelstellingen en levertijden. Voor webdesign kunt u terecht bij JNB Web Promotion, een ervaren online marketing bureau voor webdesign en SEO optimalisatie specialisten.

Mobiel webdesign is tegenwoordig een vereiste

Tegenwoordig ontkomt u er niet meer aan om een mobiele website te hebben. Google heeft het ‘mobile-friendly’ label uitgerold voor websites. Wanneer u met uw mobiele website een zoekopdracht invoert in Google, krijgt u resultaten te zien. Websites die mobielvriendelijk zijn, hebben een speciaal label meegekregen. Zo kunt u direct zien welke website u gemakkelijk kunt bekijken op uw telefoon kunt bekijken. Als u nog geen mobiele website heeft, is het dus tijd geworden om daar verandering in aan te brengen. Ons webshop laten maken Antwerpen ontwikkelt responsive websites.

Webdesign bureau ontwikkelt mobiele websites voor uw bedrijf

  • De voordelen van mobiel webdesign

Hierboven hebben we natuurlijk al één van de voordelen van mobiel webdesign beschreven. Het is alom bekend dat Google websites, die ook voor mobiel beschikbaar zijn, leuker vindt dan websites die niet voor mobiel beschikbaar zijn. Het is dus van invloed op uw ranking in de zoekresultaten. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend frustrerend voor een bezoeker als hij of zij informatie van uw website moet halen op een mobiel toestel, terwijl de website niet responsive is. Grote kans dus dat je de bezoeker voortijdig afhaakt en niet het gewenste doel voltooid.

Stap nu over naar een mobiele website

Heeft u nog geen mobiele website voor uw bedrijf in Antwerpen? Zorg er voor dat u daar vandaag nog verandering in brengt. Vandaag de dag moet uw website responsive zijn. 1/3 van de bezoeker komt immers op een mobiel toestel de website binnen. En u wilt toch ook van deze bezoekers klanten maken? Met de hier boven genoemde voordelen in het achterhoofd is het tijd geworden om te kiezen voor een responsive website. Ons webdesign Antwerpen verzorgd mobiel webdesign door heel België en Nederland. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf dat voor u een nieuwe website kan realiseren, bent u bij ons voor een webshop laten maken Antwerpen aan het juiste adres.