SEO bureau » Zoekmachine optimalisatie specialisten

WAT IS SEA EN SEO

Het is voor veel ondernemers is het verschil tussen SEA en SEO of het “links en rechts in Google” nog steeds niet duidelijk.

Wat is SEA

SEA betekent Zoekmachine Adverteren, in het Engels Search Engine Advertising genoemd.

SEO betekent Zoekmachine Optimalisatie, in het Engels Search Engine Optimization genoemd.

De resultaten van SEA (Zoekmachine Adverteren) worden weergegeven aan de rechterkant van de Google resultaten. De resultaten van SEO (Zoekmachine Optimalisatie) worden weergegeven aan de linkerkant van de Google resultaten (de organische resultaten).

WAT IS SEA

SEA betekent het adverteren in Google (rechterkant van de Google resultaten). Hiervoor gebruikt u Google AdWords. Men betaalt met een betaal per klik systeem. Iedere keer als men op uw advertentie klikt, gaat u dit een bepaald bedrag kosten.

Hoeveel kost Google AdWords?

De hoogte van uw investering hangt af van de concurrentie van een zoekwoord.

Google AdWords geeft u de mogelijkheid om zelf de advertenties te maken, met de gekozen zoektermen kan een advertentie weergegeven worden.

Wat zijn de voor- en nadelen met SEA

Voordelen van SEA: snelheid waarmee je bovenaan staat aan het betaalde gedeelte van Google.
Nadelen van SEA: U moet kennis hebben om SEA zelf te doen, anders kan het u flink geld kosten. Wanneer u stopt met SEA, zijn uw advertenties verdwenen.

WAT IS ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Een website optimaliseert met zoekwoorden, u kunt deze verwerken in een URL, titel, meta, teksten en tussenkopjes. U moet er dan voor zorgen dat uw pagina’s relevant zijn voor de gekozen zoekwoorden met gebruik van LSI woorden.

WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN MET ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie (seo) staat u niet meteen boven aan in de zoekmachines dag bovenaan. Dit kan een paar weken tot zelfs een paar maanden duren. Afhankelijk van de zoekwoorden en concurrentie.

Zodra u bovenaan staat met zoekmachine optimalisatie (seo) kost het u niks, alleen het onderhouden van de posities, onze freelance seo specialisten helpen u graag.

  • Ontvangt u te weinig bezoekers op uw website? Wilt u geen maandelijkse contracten afsluiten? Heeft u een website die meer gekost heeft dan de inkomsten? Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onmisbaar in online marketing. Neem contact op met onze seo specialisten en ontvang meer relevante bezoekers, beter conversies en meer omzet.