Waarom optimaliseren voor de hele SERP?

Als het niet converteert, werkt het niet

SEO agency  »  Digital marketing Specialisten

Elke website

Een hele SERP SEO-strategie analyseert de functies die het meest voorkomen in de zoekresultaten voor doelzoekwoorden en optimaliseert deze vervolgens. Functies kunnen van alles zijn, van video’s tot afbeeldingen tot aanbevolen fragmenten en meer.

SEO-strategies

Laten we, om de SEO van de hele SERP beter te begrijpen, beginnen met een analogie tussen westerse geneeskunde en holistische geneeskunde. De westerse geneeskunde behandelt de fysieke symptomen van een specifiek gebied in het lichaam. Holistische geneeskunde daarentegen kijkt naar het hele lichaam en de geest voor antwoorden om de oorzaak van het symptoom te vinden.

Bij SEO richten sommigen zich uitsluitend op het rangschikken tussen de ‘blauwe links’. Anderen optimaliseren voor de volledige pagina met zoekresultaten van zoekmachines (SERP). Dit laatste is een holistische strategie die de gezondheid van uw SEO-programma de komende jaren sterk zal houden.

Waarom optimaliseren voor de hele SERP?

Google voert meer dan 3.000 zoekupdates per jaar uit. De zoekresultaten van zoekmachines evolueren voortdurend. Door te focussen op een hele SERP SEO-strategie, blijft u relevant voor de zoekwoorden die u target.

Er zijn veel SERP-functiecombinaties (u kunt hier algemene functies bekijken ), die elk de mogelijkheid bieden om te rangschikken. Welke SERP-functies verschijnen, hangt natuurlijk af van het zoekwoord zelf en wat Google denkt dat het meest geschikt is voor de vraag van die gebruiker.

Een zoekopdracht naar ‘hoe kom je van motten af’ levert bijvoorbeeld de volgende SERP-functies op:

Analyseer trefwoorden en SERP’s

Ervan uitgaande dat u de zoekwoorden die u al target al kent (als u dat niet doet, kan dit bericht over SEO voor beginners helpen), is het tijd om te analyseren welke SERP-functies voor uw zoekwoorden worden weergegeven. Dit zal de volgende stappen in uw SEO-strategie aansturen.

Als er bijvoorbeeld video’s in de SERP verschijnen voor uw zoekwoorden, maak dan video’s op YouTube voor die zoekopdrachten. YouTube SEO zal nuttig zijn.

Of, als afbeeldingen op de SERP verschijnen voor uw zoekwoorden, vergeet dan niet de

Ervan uitgaande dat u de zoekwoorden die u al target al kent (als u dat niet doet, kan dit bericht over SEO voor beginners helpen), is het tijd om te analyseren welke SERP-functies voor uw zoekwoorden worden weergegeven. Dit zal de volgende stappen in uw SEO-strategie aansturen.

Als er bijvoorbeeld video’s in de SERP verschijnen voor uw zoekwoorden, maak dan video’s op YouTube voor die zoekopdrachten. YouTube SEO zal nuttig zijn.

Of, als afbeeldingen op de SERP verschijnen voor uw zoekwoorden, vergeet dan niet de beeldoptimalisatie .SEO-strategie antwerpen

 

Maar er is een andere manier.

De andere manier is om het te benaderen als een expert.

Om uw bezoekers met respect te behandelen.
Om ze het hof te maken.
Om ervoor te zorgen dat ze bij je willen blijven.

En hoe doe je dat?

Slet, u heeft door cool te spelen wat geld betaald voor dat moment van aandacht … maar alleen omdat u er voor hebt betaald, wil nog niet zeggen dat ze al klaar zijn om iets te kopen.

Dus u speelt het cool.

Uw speelt het cool, want u hebt een plan …

U krijgt hun nummer
Het is stressvol als u zich  zorgen maakt dat iemand u elk moment kan verlaten en nooit meer terugkomt. In feite is dat een groot deel van wat je zo opdringerig maakt.

Dus laten we de tijdsdruk eraf halen.

Krijg hun telefoonnummer.
Haal hun e-mailadres op.
Haal hun Facebook.

U heeft er maar één nodig.
Het maakt niet uit welke – alles is goed , op dit punt.

U wilt gewoon een optie hebben om na verloop van tijd een band met hen op te bouwen.

En als u eenmaal hun contactgegevens heeft, gaat u ze het hof maken. U bouwt een relatie met ze op: zoek uit waar ze naar op zoek zijn, in deze relatie

Laat ze zien dat u ze kunt helpen , en hoe. Bouw een verstandhouding op en vertrouw met hen op

Misschien kopen ze de eerste week iets van u. –   <1% kans.
Misschien kopen ze iets van u … maar 6 maanden later. –   5% kans
Misschien kopen ze nooit iets bij u … maar sturen ze hun vrienden. –   10% kans

Ziet u hoe weinig de prijs van het verkeer ertoe doet, als u hier zoveel inkomsten verdient aan de achterkant?

Gevolg:

Door u te concentreren op de onmiddellijke verkoop, laat u zoveel geld op tafel liggen.

Maar een relatie opbouwen is bijna altijd een goed idee.
Dus je moet dat waarschijnlijk in plaats daarvan doen.

Gebruik die zuurverdiende aandacht om hun contactgegevens te achterhalen, en koester dan een relatie waar beide partijen baat bij hebben …

(eigenlijk net als in het normale leven)

Dating.
Netwerken.
Marketing.

Wij hopen dat u begrijpt wat het belang is van het testen van een website laten maken en een goed marketing plan

Omdat organische zoekresultaten verantwoordelijk zijn, is het absoluut noodzakelijk om zoekmachine optimalisatie  (SEO) te combineren met een professionele website laten maken die echt kan converteren.

O N Z E   V I S I E

Een ervaren online marketing bureau. We willen bedrijven varanderen op de manier hoe ze spreken, luisteren en online communiceren.