Hoger in Google komen met UW website voor meer bezoekers en betalende klanten?

Wat is SEO?
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de wetenschap en kunst van het verhogen van het verkeer naar een website door deze te helpen hoger te scoren in organische zoekresultaten van zoekmachines.

Als u SEO beter kunt doen dan uw concurrenten, dan zou u een hogere zoekmachine rankings moeten behalen. En u zult een kwaliteitswebsite hebben die uw omzetdoelen kan handhaven.

Hoe scoort een website eigenlijk?
Zoekmachines willen de “best” mogelijke resultaten tonen. Ze zoeken de meest relevante, meest deskundige en hoogste kwaliteit webpagina’s die voldoen aan het doel van de zoeker.

Google kijkt naar honderden factoren om de relevantie van een webpagina voor een zoekopdracht te bepalen.

Sommige van deze factoren zijn verweven in de structuur van de website (elementen op de pagina, serversnelheid, enz.). Anderen zijn vertrouwenssignalen op basis van links van gerenommeerde sites en, tot op zekere hoogte, sociale media-betrokkenheid (off-page factoren).

Geen enkele webpagina, zelfs niet met de beste zoekmachineoptimalisatie ter wereld, kan perfect zijn in alle 300+ rangschikkingsfactoren.

Verder weet niemand precies wat de factoren omvatten of hoe ze worden gewogen om de zoekresultaten voor een bepaald zoekwoord of zoekopdracht te bepalen.

Dus wat moet een bedrijfseigenaar of marketeer doen?

Als u wilt zien wat Google het beste vindt voor een specifieke zoekopdracht, moet u kijken naar de sites die ze momenteel belonen – de beste resultaten. Nadat u hebt geanalyseerd welke structurele en inhoudelijke keuzes voor de leiders hebben gewerkt, kunt u het nog beter doen.

Wat is zoekmachineoptimalisatie dan? Het zijn geen geheimen of trucs. Het zijn rangschikkingsmethoden die moeten worden gevolgd om een ​​site te helpen die gebruikers meerwaarde biedt dan de concurrentie in zoekresultaten. U moet zich niet alleen inzetten om uw domein te optimaliseren, maar ook om er een kwaliteitssite van te maken die op natuurlijke wijze links aantrekt en een rangorde verdient.

SEO is een combinatie van digitale marketinginspanningen die allemaal samenwerken om de waarde van een site voor gebruikers en de zichtbaarheid bij het zoeken te vergroten. De SEO experts van ons online marketing bureau in Antwerpen onderzoeken het zoekgedrag van uw doelgroep en passen de juiste SEO-strategie aan . De SEO specialist weet dan precies hoe uw vindbaar kunnen zijn voor uw potentiële klanten.