Hoger scoren in google Leuven

 SEO » SEO Leuven » Hoger scoren in google Leuven

Hoger scoren in Google Leuven

Hoger scoren in google Leuven

Hoe kom ik hoger in Google Local Search? Lees het op Hoger scoren in google Leuven checklist voor lokale SEO

Het goede nieuws: verschijnen in de zoekmachine van Google kan zeer gunstig zijn voor jouw lokale bedrijf in Leuven en omstreken.

Het slechte nieuws: het maakt Google niet uit of je hoog of laag scoort. Het gaat er alleen om dat er kwaliteitsresultaten zijn die de zoekopdracht tot volledige tevredenheid van de zoeker beantwoorden.

De prangende vraag is dus: hoe scoor je hoger in Google Maps en in de lokale zoekresultaten van Google? Deze lijst met lokale SEO- rangschikkingsfactoren is niet uitputtend en staat ook niet in volgorde van prioriteit, maar is gegroepeerd in algemene categorieën waar u als volgt naartoe kunt springen.

Huishoudelijke signalen met Hoger scoren in google Leuven

1. Branding

Als u een gerespecteerd bedrijf bent in je eigen gemeenschap, vergroot men de zichtbaarheid van jouw lokale zoekresultaten. Google besteedt veel aandacht aan het waargenomen vertrouwen en de expertise van een merk. Zelfs indien je net begint, moet je streven naar tevreden klanten en constante kwaliteit om verkeer en vermeldingen aan te trekken.

2. Domeinnaam

Jouw website moet je bedrijf of merk nauwkeurig vertegenwoordigen. Het staat in elke URL, dus maak er iets passends van en gemakkelijk te onthouden. Aan de andere kant kan het opnemen van een trefwoord als onderdeel van jouw domein als lokaal bedrijf helpen als het aan jouw merknaam is gekoppeld. Zoekalgoritmen worden steeds beter in het verwijderen van resultaten van lage kwaliteit, dus zorg ervoor dat uw domein er niet uitziet als spam.

3. Hosting

Denk bij webhosting aan snelheid, beschikbaarheid en onderhouden software. Kies een host die ervoor zorgt dat je inhoud snel wordt weergegeven, aangezien de laadsnelheid van de pagina nu een factor is in het algoritme van Google. Naast het hostingplatform zijn er veel manieren om  webpagina’s te versnellen . Het gebruik van Accelerated Mobile Pages en/of Progressive Web Apps kan ook het overwegen waard zijn.

4. Content management systeem (CMS)

Bovenal moet uw CMS gebruiksvriendelijk zijn. Hier is WordPress koning, consequent het beste CMS dat op internet wordt gebruikt. Overweeg hoe je de functionaliteit van jouw systeem kunt verbeteren met plug-ins — WordPress.org vermeldt 1.864 plug-ins voor ‘lokaal’ alleen. En vergeet ook een WordPress SEO-plug- in niet.

5. Compatibiliteit

We bevinden ons in een mobiel-first wereld, waarbij de meeste zoekopdrachten plaatsvinden op smartphones en Google die sites evalueren op basis van hun mobielvriendelijkheid. Controleer uw site om er zeker van te zijn dat deze mobielvriendelijk is en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten – anders zullen uw rankings en bezoekersaantallen eronder lijden. Gesproken zoekopdrachten zijn het volgende grote gebied van compatibiliteit met hoger scoren in google Leuven.

Meer inkomsten genereren via internet met Hoger scoren in google Leuven?

Bel dan met ons op 014-890732 of vraag onze SEO scan aan!