Een full-service online marketing bureau Antwerpen

Digitale Strategie Op Maat

Online marketing Antwerpen

Search Marketing » SEO Antwerpen » Online marketing bureau Antwerpen

JNB Web Promotion is een in België gevestigd online marketing bureau dat wordt gedreven door de obsessie voor web design-, SEO- en Social Mediacampagnes die werken!

Ons team van ervaren en enthousiaste SEO specialisten en webdesigners willen Belgische en Nederlandse bedrijven de creativiteit, kennis en werkethiek bieden die nodig is om een positief rendement op investeringen uit campagnes te genereren.

Onze basis
JNB Web Promotion is opgericht door John Bertrand die al sinds 2001 actief is in Online marketing en heeft veel bedrijven in Australië, Azië, Amerika, Nederland en België geholpen om hun ROI te verhogen, door marketing lessen te geven aan lokale SEO bedrijven, het geven van seminars en Webinars. Na voor tal van Google Ad Words Partner Agencies te hebben gewerkt, zag John een enorme kans in ethische en transparante online marketingcampagnes voor Belgische bedrijven.

online marketing AntwerpenHij begon met het registreren van het domein jnbwebpromotion.be en het schrijven van informatie die zowel informatief als leuk was om te lezen. Het duurde niet lang of JNB Web Promotion kreeg steeds meer klanten en ontving eind 2014 een Google Partner-badge. Zoals de meeste ondernemers in Nederland en België wordt u waarschijnlijk overspoeld met ongevraagde telefoontjes en e-mails uit alle hoeken van de wereld, met ongelooflijke deals en fantastische resultaten ‘Gegarandeerd’.

JNB Web Promotion is opgericht en blijft floreren door transparante en ethische online marketingtechnieken. Alle campagnes die we opzetten zijn volledig eigendom van de ondernemers.

We werken met u samen om u niet alleen te laten profiteren van de voordelen van een goed opgebouwde en professioneel beheerde online marketingcampagne of webdesign, maar ook om precies te begrijpen wat we doen om de resultaten bij elke stap te behalen.

Wat We Doen?
Iedereen in het team werkt volgens 7 kernwaarden:
Eerlijkheid en verantwoording, energie, teamwork, communicatie, positiviteit, respect en het belang om een echte bijdrage te leveren.

Onze waarden
We krijgen resultaten. Het is zo simpel. Een mooie website hebben, uzelf bovenaan op een zoekresultatenpagina te zien, in contact komen met consumenten in het display-netwerk en een sterke aanwezigheid op sociale media hebben, zijn allemaal belangrijke dingen, maar laten we eerlijk zijn. Als u geen resultaten krijgt, heeft het gewoon geen zin.

Uw tevredenheid in online marketing Antwerpen is ons succes

Voordat we een website bouwen of een online marketingcampagne implementeren, richten we ons eerst op het begrijpen van uw bedrijf en het delen van uw visie. Uw campagne wordt specifiek gestructureerd om bij uw bedrijf te passen en u de resultaten te geven waarnaar u op zoek bent

Een ervaren online marketing bureau Antwerpen. We willen bedrijven varanderen op de manier hoe ze spreken, luisteren en online communiceren.

online marketing Antwerpen

 

 

Online Reputatie Management

Het analyseren van negatieve materialen over uw merk, het aanpakken van een sentimentele analyse en het distributeren.

Meer over »

Conversie Optimalisatie

Maak van uw bezoekers echte klanten met onze SEO. Wij analyseren uw website en ontwikkelen effectieve conversie strategies.

Meer over »

Meer leads krijgen?

95% van alle zoekopdrachten in Google wordt gedaan? 75% van alle mensen niet verder leest of klikt dan de eerste pagina 

Meer over »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Stap voor stap om de ladder te beklimmen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om kortingen en nieuws van ons te ontvangen.

Contact informatie

Hieronder treft u onze belangrijkste contactgegevens.

Maria Verhoevenstraat 4 Baarle-Hertog, België

014-890732

    Laat een bericht achter