Een full-service online marketing bureau

JNB Web Promotion is een in België gevestigd online marketingbureau dat wordt gedreven door de obsessie voor web design-, SEO- en Social Mediacampagnes die werken!

Ons team van ervaren en enthousiaste SEO specialisten en webdesigners willen Belgische en Nederlandse bedrijven de creativiteit, kennis en werkethiek bieden die nodig is om een positief rendement op investeringen uit campagnes te genereren.

Onze basis

JNB Web Promotion is opgericht door John Bertrand die al sinds 2001 actief is in Online marketing en heeft veel bedrijven in Australië, Azië, Nederland  en België geholpen om hun ROI te verhogen, door marketing lessen te geven aan lokale SEO bedrijven, het geven van seminars en Webinars. Na voor tal van Google Ad Words Partner Agencies te hebben gewerkt, zag John een enorme kans in ethische en transparante online marketingcampagnes voor Belgische bedrijven.

 Hij begon met het registreren van het domein jnbwebpromotion.be en het schrijven van informatie die zowel informatief als leuk was om te lezen. Het duurde niet lang of JNB Web Promotion had meer dan 50 klanten en ontving eind 2014 een Google Partner-badge. Zoals de meeste ondernemers in Nederland en België wordt u waarschijnlijk overspoeld met ongevraagde telefoontjes en e-mails uit alle hoeken van de wereld, met ongelooflijke deals en fantastische resultaten ‘Gegarandeerd’. 

JNB Web Promotion is opgericht en blijft floreren door transparante en ethische online marketingtechnieken. Alle campagnes die we opzetten zijn volledig eigendom van de ondernemers.

We werken met u samen om u niet alleen te laten profiteren van de voordelen van een goed opgebouwde en professioneel beheerde online marketingcampagne of webdesign, maar ook om precies te begrijpen wat we doen om de resultaten bij elke stap te behalen.

Wat We Doen?

Iedereen in het team werkt volgens 7 kernwaarden:

Eerlijkheid en verantwoording, energie, teamwork, communicatie, positiviteit, respect en het belang om een echte bijdrage te leveren.

Onze waarden

We krijgen resultaten. Het is zo simpel. Een mooie website hebben, uzelf bovenaan op een zoekresultatenpagina te zien, in contact komen met consumenten in het display-netwerk en een sterke aanwezigheid op sociale media hebben, zijn allemaal belangrijke dingen, maar laten we eerlijk zijn. Als u geen resultaten krijgt, heeft het gewoon geen zin.

 Uw tevredenheid is ons succes

 

Voordat we een website bouwen of een online marketingcampagne implementeren, richten we ons eerst op het begrijpen van uw bedrijf en het delen van uw visie. Uw campagne wordt specifiek gestructureerd om bij uw bedrijf te passen en u de resultaten te geven waarnaar u op zoek bent

O N Z E   V I S I E

Een ervaren online marketing bureau. We willen bedrijven varanderen op de manier hoe ze spreken, luisteren en online communiceren.