SEO – Is kennis

SEO betekent zoekmachine optimalisatie en in het Engels Search Engine Optimization. We gebruiken hier het zoekwoord SEO. Met SEO zorgt u ervoor dat uw website bovenaan (eerste pagina van een zoekmachine) komt te staan met relevante zoekwoorden. Indien iemand een zoekwoord intypt vergelijkt Google welke pagina het beste de zoekopdracht past. De bedoeling is dat uw website voor de juiste zoekwoorden geoptimaliseerd is. Dit kan op verschillende manieren gebeuren.

Hoe kan men een website optimaliseren?

We weten dat Google algoritme gebruikt om te begrijpen waar uw website over gaat.

1) Welke technieken heeft u gebruikt?
2) Is uw website relevant met de inhoud van uw pagina?
3) Is de Populariteit van uw website goed genoeg?

WAT IS SEA EN SEO

Het is voor veel ondernemers is het verschil tussen SEA en SEO of het “links en rechts in Google” nog steeds niet duidelijk.

Wat is SEA

SEA betekent Zoekmachine Adverteren, in het Engels Search Engine Advertising genoemd.

SEO betekent Zoekmachine Optimalisatie, in het Engels Search Engine Optimization genoemd.

De resultaten van SEA (Zoekmachine Adverteren) worden weergegeven aan de rechterkant van de Google resultaten. De resultaten van SEO (Zoekmachine Optimalisatie) worden weergegeven aan de linkerkant van de Google resultaten (de organische resultaten).

LSI ZOEKWOORDEN

Latent Semantic Indexing (LSI)

Latente-Semantische-Indexering
Latente-Semantische-Indexering

LSI, betekent Latente Semantische Indexering, is een methode die Google en andere zoekmachines gebruiken om pagina’s met relevante informatie te verzorgen naar aanleiding van uw zoekopdracht.

LSI is een belangrijke SEO techniek bij zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten nog steeds niet gebruikt wordt of men begrijpt LSi niet. Daarmee mist u een grote kans uw pagina een hogere Page Ranking bij Google te geven, en meerdere posities te behalen voor een hogere conversie.

Wat is SILO SEO?

SEO Siloing: Is het bouwen van een Thema Website

silo-seo
silo-seo

Zoekmachines geven een veel betere toekenning in posities aan de site die het beste geschikt blijkt voor de relevantie van een onderwerp of thema dat past bij de zoekopdracht.

Het primaire doel van SEO is om een website te verbeteren, zodat de site meer te bieden heeft dan alleen een doelgerichte trefwoord – het gaat over de thema’s die overeenkomen met deze zoekwoorden.

Veel websites zijn een reeks van niet gerelateerde informatie zonder een duidelijk thema, een dergelijke site lijdt in de zoekmachine posities voor de gewenste zoekwoorden. SILO SEO (Siloing) helpt een onderwerp en relevantie te verduidelijken en zal de basis voor betere en hogere leggen. Het is een bouwsteen voor professionele zoekmachine optimalisatie.

Content marketing, Website-optimalisatie, Webteksten

Het schrijven van online teksten kan voor veel copywriters een van een groot karwei zijn. We horen vaak van onze klanten dat Copywriting meer werk is dan men had verwacht. Elke tekst moet een duidelijke boodschap, oplossing bieden en ook effectief zijn
Een website kan heel mooi zijn, maar indien de tekst niet duidelijk of een overtuigende kracht heeft, dan zult u helaas weinig succes hebben met uw website.

Copywriting blijft een vak apart voor specialisten
Als ondernemer wilt u met elke websitetekst ervoor zorgen dat alle klanten contact met ju opnemen of een product kopen.

SEO Search engine Optimization

SEO – IS ERVARING

SEO betekent zoekmachine optimalisatie en in het Engels Search Engine Optimization. We gebruiken hier het zoekwoord SEO. Met onze freelance seo specialisten inhuren zorgt u ervoor dat uw website bovenaan (eerste pagina van een zoekmachine) komt te staan met relevante zoekwoorden. Indien iemand een zoekwoord intypt vergelijkt Google welke pagina het beste de zoekopdracht past. De bedoeling is dat uw website voor de juiste zoekwoorden geoptimaliseerd is. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Lees meer over wat is SEA en SEO.