Online Marketing » SEO Antwerpen » zoekmachine optimalisatie

Hoe u tweets schrijft die veel verkeer naar uw website brengen

SEO Antwerpen expertsTwitter is simpel. U kunt in 140 woorden tweeten. Kunt u komen met een tweet die mensen interesseert om uw website te controleren? Ja, dat kan. En de meeste mensen doen dat. Dus waarom zou u niet leren om een ​​goede tweet te maken die veel verkeer naar uw website zal leiden? Het is eenvoudig te doen en u hoeft niet veel ingewikkelde formules te leren. Hier zijn 5 tips om tweets te schrijven die veel verkeer naar uw website brengen:

1.  Tweet wanneer men wilt

Uhoeft geen schema op te stellen om te tweeten. Weet u, tweeten is net zo eenvoudig als het verzenden van een sms-bericht naar je vriend. U heeft een smartphone in de hand. U hoeft geen uur te besteden om uw Twitter-account te openen en te beginnen met tweeten. U heeft slechts ongeveer 2-3 minuten nodig om je Twitter-app te openen en te beginnen met tweeten. Men moet dus vaak tweeten en tweeten als je zin hebt om te tweeten. Forceer de tweets niet.

2.  Geef een korte opmerking over wat dan ook

U kunt over alles tweeten. Men kan tweeten over actuele gebeurtenissen. U kunt tweeten over gerelateerde informatie in uw niche. U hoeft alleen maar een korte opmerking te maken over alles wat u interessant lijkt. Deel uw opmerking in uw tweet. Op deze manier stroomt de tweet rechtstreeks uit uw hoofd. En raad eens? Het wordt interessant om te lezen en te volgen. U beperkt de tweet niet alleen tot de niche van de website. U kunt tweeten over alles wat je leuk vindt. Het is trouwens uw Twitter-account. De uitzondering zou zijn als uw Twitter-account een bedrijfsaccount is. In dit geval kunt u uw tweet met betrekking tot uw bedrijf beperken.

3.  Meng op Twitter uw bedrijf met uw persoonlijke voorkeur

Het is een goed idee om uw bedrijf te combineren met uw persoonlijke voorkeur. Op deze manier krijgt uw bedrijf een persoonlijk tintje waar mensen zich mee kunnen identificeren. Dit verdient meer de voorkeur als u de enige bent die uw website onderhoudt. U hoeft uw website niet zakelijk te laten klinken als u de enige bent die deze wilt onderhouden. Vertel mensen dat het een persoonlijk bedrijf is. Het kan zelfs meer uniekheid toevoegen aan uw tweets. Mensen weten niet precies wat u later zult tweeten, omdat je tweet over alles wat je fascineert. Op deze manier wekt u hun nieuwsgierigheid naar u op.

4.  Tweet uw website persoonlijk bijwerken

Gebruik geen Twitter-gerelateerde software om uw Twitter-volgers te informeren over uw laatste website-update. Update uw inhoud niet automatisch op Twitter. Maak uw inhoud waardevoller door uw volgers er persoonlijk over te vertellen. Schrijf de tweet handmatig en vertelt men volgers dat er een nieuwe inhoudsupdate is op je website. Op deze manier kan men de tweet interessanter maken. Uw publiek heeft meer interesse om uw website te bekijken.

5.  Communiceer me uw volgers

Vergeet niet om een ​​discussie aan te gaan met uw volgers. Wees niet egoïstisch. U moet een goede communicatie met uw volgers opbouwen om het imago en de reputatie van uw website te vergroten. Waarom is het belangrijk dat men metuw eigen volgers omgaat? Dat komt omdat het u zal helpen om meer aandacht te krijgen op Twitter. Wanneer mensen weten dat menconstant contact hebt met je volgers, zullen mensen nieuwsgieriger naar je worden en zullen ze u willen volgen. Het geeft u natuurlijk meer kans om veel verkeer naar uw website te halen.

Dit zijn 5 SEO tips die u kunt gebruiken om tweets te schrijven die veel verkeer naar uw website brengen. Volg de bovenstaande tips en u kunt de tweets aantrekkelijker maken voor uw eigen publiek.